Fællesskab

Forskellighed

Joan Sindberg den 30-06-2015
    Vi bygger om og fælder træer – VÆR OPMÆRKSOM PÅ AFSPÆRINGER

I dag begynder ændringerne til projektet ”sikker skolevej”.

Vær MEGET opmærksom på afmærkninger, da der  i forbindelse med fældning af  grantræerne vil være store køretøjer og motorsave på skolens arealer. Der er midlertidig parkering af cykler på fortovet mod hallen og langs muren.

• gamle cykelstativer fjernes og kantsten ændres – starter 30/6
    • der bliver etableret dobbeltrettet cykelsti på Klokkeskovvej – starter tirsdag 30/6
    • den nederste del af SFO’s legeplads spærres (ved den nuværende ”kys og kør”)
    • træer ved hovedindgang fældes – starter onsdag 1/7
    • der etableres nye cykelstier – i løbet af sommerferien
    • der etableres rampe mod Klokkeskovvej – i løbet af sommerferien
    • der etableres af og pålæsningssluse (”kys og kør”) – i løbet af sommerferien

Tegningerne kan ses på opslagstavlen ved skolens indgang. Vi beklager den sene information, men vi har først fået beskeden her til morgen.

Tina Kejser den 23-06-2015
    Skolemælk fra skolestart i august?
    Mejeriernes Skolemælksordning er glade for at have fået opgaven med at levere skolemælk til dit barns skole fra august.
    Som ny kunde hos os, skal du oprette dig som ”ny kunde” og bestille skolemælken på www.skolemælk.dk.
    Du kan bestille allerede nu eller senest torsdag den 30. juli og sikre dig skolemælk fra første skoledag.
    Du betaler via abonnement, som du nemt kan følge og ændre på www.skolemælk.dk og du betaler først fra den dag, dit abonnement starter.
    Vi har tilmelding fra uge til uge og har du spørgsmål om mælk og om vores ordning, kan du finde svar på skolemælk.dk.
    Her har vi også lige nu en konkurrence for alle børn, der er tilmeldt skolemælksordningen.
    Mejeriernes Skolemælksordning
    Tina Kejser den 23-06-2015
    Bestil skolemælk og skolefrugt til dit barn
    Aarhus kommunes DinSkolebutik erstattes af Mejeriforeningen og Skolefrugt.
    Nedenstående link kan benyttes til bestilling af mælk og frugt til skoleåret 2015/16. Skolemælksbrochure bliver delt ud i klasserne onsdag. Skolemælk starter den første dag efter ferien.
    Mejeriforeningens Skolemælksordning: www.skolemælk.dk
    Skole frugt starter i uge 35.
    Skolefrugt (bemærk, at bestillinger først kan foretages efter uge 34): www.skolefrugt.com
    Andreas Blaabjerg Petersen den 22-06-2015
    Information vedrørende skolestart 2015/2016

Line Bugtrup den 29-05-2015